Webinaari: Blockchain barometri 2020 tulosten julkistus

28.1.2021 15:00 - 16:00

Tilaa tästä tutkimuksen tulokset ja liity samalla postituslistallemme tästä linkistä: https://dbecore.creamailer.fi/subscribe/2pfA2gO9miBAm

Blockchain barometri 2020 tulosten julkistus webinaari

-

Missä Suomi menee lohkoketjuteknologian soveltajana ja johtajana?

Tilaisuudessa tutkimuksen tekijä KTT Tomi Dahlberg esitteli marras-joulukuussa 2020 toteutetun Blockchain barometri 2020 kyselytutkimuksen tulokset. Esityksessä käytiin läpi kyselyyn vastanneiden profiili, kerrottiin havainnot lohkoketjuteknologian soveltamisen, johtamisen, koulutuksen ja tutkimuksen tilasta Suomessa, raportoitiin mitkä tekijät ovat yhteydessä lohkoketjuteknologian soveltamisen ja johtamisen onnistumiseen ja verrattiin tuloksia vuoden 2019 barometrin tuloksiin. Vastaajien käsitykset lohkoketjuteknologian käytöstä tietojen yhteen toimivuuden lisääjänä ja turvateknologiana tietoturvan ja yksityisyyden suojan parantamisessa ovat myös kiinnostavia. Tilaisuus antaa Sinulle selkeän käsityksen siitä, missä Suomi menee lohkoketjuteknologian soveltajana ja johtajana. Alla on lisätietoa ohjelmasta ja pääpuhujasta.

Webinaarin ohjelmassa on Tomi Dahlbergin puheenvuoro , Markus Lehtosen terveiset Blockchain Forum Finlandilta ja keskustelu. Tilaisuuden järjestivät voittoa tavoittelematon DBE LAB ja Blockchain Forum Finland ry. Tomi Dahlberg on DBE Labin toiminnanjohtaja, yksi Blockchain Forum Finlandin perustajista ja sen nykyisistä hallitusjäsenistä.


Blochchain barometri 28012021 ohjelma.pdf